Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Novosti  ::  Slovenačko poslovno okruženje i poslovna migracija

Novosti

21. 11. 2017.

Slovenačko poslovno okruženje i poslovna migracija

Prezentacija "Slovenačko poslovno okruženje i poslovna migracija" održaće se u sredu, 29. novembra 2017. od 09.00 do 12.00 časova u InHotelu, Bulevar Arsenija Čarnojevića 56, 11070 Novi Beograd.

Program:

Registracija
Predavanje:
- posebnosti kod osnivanja preduzeća u Sloveniji,
- oporezivanje poslovanja u Sloveniji,
- dobijanje radnih dozvola za rad u Sloveniji za državljane Srbije i drugih zemalja izvan EU
Koktel

Prezentaciji će prisustvovati stručnjaci iz ugledne slovenačke kompanije Data, poslovne usluge, d. o. o. iz Ljubljane, koja je specijalizovana za savetovanje i pomoć inostranim preduzetnicima prilikom poslovanja u Sloveniji. 

Ko će prezentovati?

Danijela Mitrović je savetnik preduzetnicima, koji su svoj poslovni put započeli ili nastavljaju u Sloveniji, savetuje ih o registraciji kompanije i o načinu dobijanja dozvola za rad i prebivalište. Između ostalog aktivno prati promene u slovenačkom zakonodavstvu na području privrednog i migracionog prava.

Jure Filip je računovodstveni, poreski i finansijski savetnik, koji u kompaniji Data svakodnevno brine o najzahtevnijim pitanjima preduzetnika. Upisan je u registar računovođa Odbora za
objedinjenje računovodstvene stručne grupe i u završnoj je fazi dobijanja sertifikata za sertifikovanog poslovodnog računovođu.

Svoje učešće potvrdite najkasnije do ponedeljka, 27. novembra 2017. na klub@spk.rs.

Prezentaciju organizuju: Ambasada Republike Slovenije u Srbiji, Slovenački poslovni klub i kompanija Data d. o. o.