Uloguj se

Pretraga
Naslovna  ::  Aktuelno  ::  Novosti  ::  UNICEF istraživanje o praksama društveno odgovornog poslovanja sa fokusom na decu

Novosti

30. 10. 2017.

UNICEF istraživanje o praksama društveno odgovornog poslovanja sa fokusom na decu

Dečiji fond Ujedinjenih nacija (UNICEF) u Srbiji i ove godine sprovodi istraživanje o praksama društveno odgovornog poslovanja sa fokusom na decu

Zadovoljstvo mi je da Vas pozovem da učestvujete u istraživanju čiji je cilj da ispitamo stavove i prakse korporativnog sektora u Srbiji u sprovođenju društveno odgovornog poslovanja sa fokusom na decu.

Istraživanje za potrebe UNICEF-a vrši organizacija IDEAS. Istraživanje se bazira na upitniku koji se nalazi na linku https://www.surveymonkey.com/r/JHNVLCM.

Najlepše Vas molim da popunite upitnik do 5. novembra, 2017. godine.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili Vam je potrebno pojašnjenje, možete da kontaktirate Marka Milanovića putem maila: marko.milanovic@ideje.rs.

Podaci iz upitnika su anonimni. To znači da niko neće moći da poveže odgovor koji ste dali sa Vašom kompanijom, osim ukoliko Vi to želite.

Ovim istraživanjem, želimo da:

1)   prikupimo podatke o standardima i praksama u sprovođenju društveno odgovornog poslovanja sa fokusom na decu

2)   prikupimo primere dobre prakse društveno odgovornog poslovanja sa fokusom na decu.

Biće nam zadovoljstvo da sa Vama podelimo rezultate ovog istraživanja po završetku čitavog procesa.

Takođe, rezultati istraživanja biće predstavljeni putem medija, kao i na predstojećim konferencijama i forumima koji zagovaraju i promovišu društveno odgovorno poslovanje.